Volg ons
FC Lienden Danny van den Meiracker

Tweede Divisie

Belangrijke uitoverwinning voor FC Lienden

Belangrijke uitoverwinning voor FC Lienden

FC Lienden lijkt verlost te zijn van de zorgen om degradatie uit de Tweede Divisie. Door met 0-5 bij VVSB te winnen lijkt het team van trainer Hans Kraaij jr. een veilige marge naar de gevarenzone te pakken te hebben.

Degradatiestrijd

Onderin de Tweede Divisie is het razend spannend. Jong FC Twente is weliswaar al enige tijd gedegradeerd, maar daarboven plakken verschillende ploegen regelmatig punten nu het einde dichter bij komt. FC Lienden pakte in de vijf voorgaande wedstrijden echter nauwelijks punten, waardoor de marge op de achterliggende ploegen niet meer helemaal veilig was. Door de overtuigende overwinning op VVSB, dat uitgespeeld is, lijken die zorgen nu te zijn weggenomen.

Goede start, goed vervolg voor FC Lienden

FC Lienden kende een perfecte start in Noordwijkerhout. Mo Bendadi schoot al na een paar minuten de 0-1 op het scorebord en dat was een opmerkelijke goal. Zijn corner werd door niemand aangeraakt en vloog zo in één keer binnen. Na de 0-1 van FC Lienden waren er kansen over en weer, maar was het Danny van den Meiracker die na dik een half uur spelen voor de 0-2 zorgde. Hij zorgde er dit keer voor dat de corner van Bendadi wél geraakt werd en dat leverde dus een doelpunt op.

In het tweede bedrijf lukte het VVSB niet om zich terug te knokken in de wedstrijd. In het laatste kwart van de wedstrijd liep de score nog verder op. Van den Meiracker zorgde voor de 0-3 en in de laatste paar minuten van de wedstrijd pikte ook Abderrahim Loukili zijn doelpuntje mee. Het slotakkoord was daarna voor Van den Meiracker. Met zijn derde van de middag bepaalde hij de eindstand op 0-5.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie