woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieBeladen zege Katwijk op Spakenburg; GVVV hard onderuit

Beladen zege Katwijk op Spakenburg; GVVV hard onderuit

Katwijk heeft op eigen veld weten te winnen van Spakenburg met 1-0. Er werd echter vooral nagepraat over de vechtpartij langs de lijn, waardoor de partij kortstondig werd gestaakt. Op een leeg Kasteel ging GVVV hard onderuit tegen Jong Sparta.

Katwijk – Spakenburg 1-0

De wedstrijd werd al snel opgeschrikt door grote onrust langs de kant, waarbij aanhang van beide clubs met elkaar op de vuist gingen. De wedstrijd werd dan ook enige tijd gestaakt. Toen er eenmaal weer gevoetbald werd kreeg Mike van den Ban de eerste kans. Zijn schot werd geblokt, waarop Spakenburg gevaarlijker werd. Mike Ahrens draaide knap weg, maar zag zijn schot gekeerd. Philip Ties kon vervolgens ook een bal binnenlopen uit een corner, alleen schoot naast. Oliver Pilon en Robby Holder gingen vervolgens nog alleen op het doel af, maar opnieuw bleef de goal uit. Na een half uur wist Mike van den Ban de score wel te openen met een hard schot: 1-0. In de tweede helft waren er grote kansen voor beide ploegen om ook te scoren. Mengerink kwam een paar keer net te kort en aan de andere kant kopten zowel Pilon als Van den Meiracker niet hard genoeg binnen. Een kwartier voor tijd miste de ingevallen Veerman ook nog een dot van een kans, waarop Spakenburg alles-of-niets ging spelen. Dat pakte niet goed uit, want Katwijk kon de druk zo verleggen. De gelijkmaker bleef dan ook uit.

Jong Sparta – GVVV 3-1

Op een leeg Kasteel begon GVVV sterker, maar een slippertje van Rody Hofman werd afgestraft. Lovette Felicia haalde hard uit voor de 1-0. De wedstrijd was vervolgens in de eerste helft in evenwicht, waar het een klein wonder was dat er niet meer doelpunten vielen. Beide clubs kwamen in goede stelling, maar de afronding bleef uit. Daarbij was Johan Jansen ook belangrijk, want op slag van rust wist hij een schot van Duarte te keren. In de tweede helft viel toch al snel de beslissing. Ilias Alhaft was veel te snel voor de defensie van GVVV en via de onderkant van de lat knalde hij raak. Twintig minuten voor tijd werd het ook nog 3-0 via Chevreuil. In blessuretijd zorgde invaller Frank Tervoert voor de 3-1-eindstand.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD