Volg ons

Tweede Divisie

Beijer: ‘Binnen drie jaar kampioen met Spakenburg’

Beijer: ‘Binnen drie jaar kampioen met Spakenburg’

Barry Beijer speelde zaterdag zijn eerste Derby namens Spakenburg, maar het werd geen duel waarin de centrale verdediger zijn beste beentje voor zette: ,,Qua ambiance was het fantastisch. Alleen speelde ik mijn slechtste wedstrijd van de laatste vijf jaar.”

De 28-jarige mandekker heeft allesbehalve spijt van zijn overstap van de ‘profs’ van Achilles ’29 naar Spakenburg, zegt hij in De Gelderlander. ,,Zo aantrekkelijk is de eerste divisie ook niet. Zes keer per week trainen, wedstrijden op vrijdagavond voor 500 toeschouwers en teamgenoten die soms totaal geen benul hebben van wat er speelt in de maatschappij. Stel dat een club als Telstar nu zou komen voor mij, dan zou ik er niets eens over nadenken. Tenzij ik drie keer zo veel kan verdienen. Maar ook wat salarissen betreft is de tweede divisie misschien wel gelijkwaardig.”

,,Op dit niveau kan ik echt een toegevoegde waarde zijn. De tweede divisie past goed bij mij. In de eerste divisie is het iets meer aanhaken, al hangt dat natuurlijk altijd af van de club”, vervolgt hij. ,,Ik wil nog een keer kampioen worden in de tweede divisie. Gezien de status, de historie en beleving moet dat binnen drie jaar kunnen bij Spakenburg.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie