Volg ons
Sjoerd van BeersUNA

Tweede Divisie

Van Beers verruilt UNA kort voor competitiestart voor Belgische club

Van Beers verruilt UNA kort voor competitiestart voor Belgische club

Sjoerd van Beers gaat niet met UNA de Tweede Divisie in. De middenvelder is vertrokken bij de club uit de Tweede Divisie en heeft een contract getekend in België, bij KFC Lille. Qua clubkleuren verandert er niet veel voor Van Beers, ook bij KFC Lille spelen ze in gele voetbalshirts, met een zwarte broek en gele kousen.

Van Beers verlaat UNA na één seizoen

De samenwerking tussen Van Beers en UNA heeft niet lang geduurd. De voetballer uit Middelbeers kwam vorig jaar over van RKC Waalwijk, waar hij jarenlang in de jeugd speelde. Bij UNA speelde Van Beers 25 wedstrijden in de Topklasse Zondag, maar hij speelde zelden negentig minuten onder trainer Mark Schenning. Deze zomer maakte hij zich op voor zijn tweede jaar in Veldhoven, totdat KFC Lille aanklopte bij de middenvelder, die vorig seizoen ook werd gebruikt als verdediger. Volgens het Eindhovens Dagblad heeft hij voor één jaar getekend bij de club uit het noorden van België.

Van Beers in Belgische ‘Derde Divisie’

In België gaat Van Beers op het vierde niveau spelen, in de Vierde Klasse. In Nederland is de nieuwe Derde Divisie het vierde niveau. KFC Lille promoveerde twee jaar geleden naar de Vierde Klasse, door kampioen te worden in het Belgisch provinciale voetbal. In het eerste seizoen in de Vierde klasse eindigde KFC Lille in de kelder, maar behield het het recht om ook in het seizoen 2016-2017 in de Vierde Klasse uit te mogen komen.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie