dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsBe Quick 1887Be Quick 1887 stelt orde op zaken en Goes mag blijven dromen

Be Quick 1887 stelt orde op zaken en Goes mag blijven dromen

Be Quick 1887 boekte zondagmiddag op het eigen sportpark een ruime zege op Gemert (5-0) dit terwijl men recent de uitwedstrijd verloor met twee doelpunten verschil (2-0). Door de overwinning plaatst het zich voor de finale waarin men het op moet nemen tegen Goes dat thuis gelijk speelde tegen Silvolde (1-1). Quick’20 plaatste zich ten koste van Hollandia (2-1) voor de finale waar het Halsteren treft dat na strafschoppen wist te winnen van Achilles 1894. 

Be Quick 1887 – Gemert
De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd en ging direct op zoek naar de broodnodige openingstreffer. Nadat Be Quick 1887 enkele mogelijkheden onbenut liet was het in de 22ste minuut wel raak. Raymond Bolt bracht de bal met een lob over de doelman van Gemert heen in het net (1-0).  Twaalf minuten later was Twan Nieboer dichtbij de tweede treffer van de middag, maar zijn kopbal belandde op de paal. De tweede helft was zeven minuten oud toen Daan Driever (foto) tekende voor de 2-0, waardoor de partijen dus weer helemaal in evenwicht waren. In de 72ste minuut kon het thuisploeg weer juichen, Thomas Careman bracht Be Quick 1887 op aangeven van Arnoud Bentum op een 3-0 voorsprong. In de 82ste minuut werd het duel definitief in het slot gegooid door de thuisspelende club. Kees Noordmans zorgde op aangeven van Martijn Delger voor de 4-0. Dit was niet de laatste treffer van de middag, Delger bepaalde de eindstand op 5-0.

Goes – Silvolde
Wissel opende al in de tweede minuut de score in Goes in het voordeel van de thuisspelende vereniging. Een kwartier voor het einde van de wedstrijd kwam Silvolde nog terug tot 1-1 door Bouwmeister. Men had daarna nog een doelpunt nodig om in ieder geval een verlenging af te dwingen. Veelvuldig werd de lange bal gespeeld door Silvolde en dat leverde wel enkele gevaarlijke situaties op voor het doel van Goes. In de slotfase kreeg Silvolde de kans om op voorsprong te komen nadat de arbiter naar de stip wees. Brian Meulmeester stopte echter de strafschop waardoor Goes zich wist te plaatsen voor de finale met als inzet één ticket voor de Derde Divisie.

Achilles 1894 – Halsteren 0-0 (Halsteren wint na strafschoppen)

Quick’20 – Hollandia 2-1

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD