Volg ons

Be Quick 1887

Be Quick 1887 boekt broodnodige zege op EVV, Jong De Graafschap wint van OJC

Be Quick 1887 boekt broodnodige zege op EVV, Jong De Graafschap wint van OJC

Jong De Graafschap is bezig aan een fraaie serie waardoor het steeds verder naar boven weet te klimmen in de Derde Divisie. Zondagmiddag wist het een 0-1 achterstand om te buigen naar een zege op OJC (3-1). Concurrent Be Quick 1887 deed ook goede zaken, de uitwedstrijd tegen EVV werd winnend afgesloten (1-2).

Jong De Graafschap – OJC
De meegereisde supporters vanuit Rosmalen konden na tien minuten spelen de handen al in de lucht steken na een treffer van Jesse Dibbets (0-1). Na drie minuten spelen in de tweede helft kwamen de beloftes van De Graafschap weer op gelijke hoogte met OJC. Vanuit een hoekschop kopte Vreman de bal binnen waarbij deze nog wel via een been van een OJC-speler beroerd werd (1-1). De gasten waren nog niet van de schrik bekomen of de 2-1 stond al op het scorebord. Nu was Sabotic trefzeker voor de ploeg uit Doetinchem (2-1). Drie minuten na deze treffer was het wederom raak, nadat Burgzorg werd neergelegd in het strafschopgebied van de tegenstander wees de dienstdoende arbiter naar de stip. Dit buitenkansje werd benut door Marlon Versteeg (3-1).

EVV – BE Quick 1887
De formatie uit Echt kwam na 34 minuten spelen op voorsprong door toedoen van Paul Schroders. Na 45 minuten spelen stond er echter de tussenstand van 1-1 op het scorebord. Net voor de pauze schoot Daan Driever raak vanaf de penaltystip (1-1). Na 64 minuten spelen werd het stil op het sportpark in Echt. Een voorzet van Jorrit Kunst werd door Driever achterwaarts in de kruising gekopt (1-2).

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

 

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Be Quick 1887