donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagBasisspelers FC Lisse moeten vrezen: "Scherp houden"

Basisspelers FC Lisse moeten vrezen: “Scherp houden”

FC Lisse kent momenteel geen vlekkeloze weken. De club is weliswaar koploper van de Derde Divisie Zaterdag, maar ging op zaterdag op bezoek bij DVS’33 met liefst 4-1 onderuit. Robbert de Ruiter, de trainer van de verliezende partij, sprak na afloop met FC Lisse TV.

FC Lisse verliest kansloos

“Uiteindelijk zeer zeker kansloos. Ik moet zeggen, ik vond tot de 0-0 weinig aan de hand. Toen speelden we wel slap hoor, alleen bakte DVS er niet zoveel van, vond ik. Een individuele actie van Maurice de Ruiter, wat een hele goede voetballer is maar wel heel makkelijk dat die twee man in de luren legt en dat hij van buiten de zestien in mag schieten, dat brak die pot open. En toen die 2-0 er snel overheen viel, wat eigenlijk ook geen echte kans was, gingen we pas voetballen. Toen kwam er pas vaart in. Alleen dan heb je een open huis achter je. Dan moet je die aansluiting maken, die maakten we niet. En als je dan net voor rust 3-0 maakt, dan is dat achteraf uiteindelijk de nekslag geweest”, aldus de woorden van de oefenmeester van de koploper.

De Ruiter kondigt wijzigingen aan

De Ruiter heeft wel direct aangegeven dat een aantal spelers moet vrezen voor zijn basisplaats. Vooral over zijn aanvallers was de trainer niet tevreden. “Het zou misschien best wel een keer goed zijn om niet met dezelfde elf te starten en dat je ze op die manier scherp probeert te houden. Maar hoe we dat gaan doen, dat ligt er allemaal aan hoe wij denken dat Groningen zich gaat manifesteren tegen ons thuis. Ik hoop en ga er eigenlijk ook een klein beetje vanuit dat wij ons gaan herstellen van deze wedstrijd en dat we volgende week er tegen Groningen gewoon weer staan”, aldus de trainer.

Bekijk het volledige interview van Robbert de Ruiter

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD