donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlClubsNoordwijkBasisspeler Joost van den Boogaard vertrekt ‘na goed onderling overleg’ bij Noordwijk

Basisspeler Joost van den Boogaard vertrekt ‘na goed onderling overleg’ bij Noordwijk

Joost van den Boogaard kwam dit seizoen als linksbuiten naar Noordwijk. Van een dorpsclub naar een Tweede Divisionist. Hij speelde dit seizoen dertien van de veertien duels als linksback, terwijl Noordwijk ook ex-prof Donovan Slijngaard haalde. Ondanks zijn goede prestaties vertrekt Van den Boogaard toch bij de ploeg van Kees Zethof. Op de website van Noordwijk staat dat de beslissing ‘in goed overleg’ is genomen.

 

Van den Boogaard speelde als kind in de jeugd van HFC Haarlem, het laatste in de C-1. ,,Jordy Hilterman zat bij mij in het elftal. Bij Haarlem was ik vooral linksbuiten maar ik heb ook wel eens als back gespeeld. Toen Haarlem destijds ophield te bestaan boden veel van mijn ploeggenoten zich aan bij andere clubs. Ik had die ambitie niet. Ik ging lekker voetbalen met mijn vrienden bij Bloemendaal. En toen Kees Zethof drie jaar geleden voor de eerste keer belde dacht ik dat het ten koste zou gaan van mijn studie. Ik zit nu inmiddels in mijn derde jaar Finance and Control aan de HvA. Afgelopen juli pakte ik wel die kans.’’

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD