Volg ons

Derde Divisie

Bas van Wijnen verruilt Harkemase Boys voor Berkum

Bas van Wijnen verruilt Harkemase Boys voor Berkum

Bas van Wijnen stapt komend seizoen over van Harkemase Boys naar Berkum. Dat heeft de hoofdklasser uit Zwolle bekend gemaakt op haar website.

Van Wijnen komt over van Harkemase Boys, waar hij het afgelopen seizoen en vaste waarde was bij de Derde Divisionist. Zijn studie deed hem besluiten een club dichter bij huis te zoeken. ,,Berkum kwam de afgelopen weken op mijn pad en daarna heb ik een heel goed gesprek gehad met trainer Arno Hoekstra, dat heeft zeker invloed gehad op mijn keuze. Maar het is gewoon ook wel weer heel prettig om op de fiets naar de club te kunnen”, vertelt hij op de clubsite. ,,En ik zou volgend seizoen met Berkum een rol van betekenis willen spelen in de Hoofdklasse.” De 22-jarige van Wijnen was in het verleden twee jaar contractspeler bij PEC Zwolle, waarvoor hij ook een duel in de Eredivisie uitkwam.

Voor Berkum is Van Wijnen al de zesde zomeraanwinst. Eerder al maakten Ivar Nijboer en Hermen Dam (HHC), Frank van der Burg en Julian de Ruiter (DVS’33 Ermelo) en Robert Schonewille (WHC) al de stap naar de Vechtlust.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie