zaterdag, juni 10, 2023
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagBas Gozeling terug bij FC Lisse, Bo de Bruijn vertrekt

Bas Gozeling terug bij FC Lisse, Bo de Bruijn vertrekt

FC Lisse ziet Bo de Bruijn per direct vertrekken. Daar staat de terugkeer van Bas Gozeling tegenover.

Bo de Bruijn (21) vertrekt per direct bij FC Lisse, waardoor er sneller dan verwacht een einde komt aan zijn avontuur op Ter Specke dat nog geen seizoen duurde. En toch was De Bruijn hoopvol naar de Bollenstreek gekomen. Overgekomen van het Spaanse Eldense werd hij aangetrokken als vervanger voor Bas Gozeling die voor een half jaar naar Amerika zou vertrekken voor studie en voetbal. Hij speelde vijf wedstrijden in de hoofdmacht, raakte geblesseerd op het moment dat het ging draaien met de ploeg van trainer Raymond Bronkhorst en kwam niet meer in het verhaal voor.

Nu Bas Gozeling weer terugkeert uit de VS wordt de kans op speelminuten dit seizoen nog geringer vandaar het besluit om uit te kijken naar een nieuwe club waarbij hij zich verder kan ontplooien en waarbij hij ook zijn huidige werkzaamheden beter kan inpassen.

Gozeling zou een half jaar zou hij gaan studeren (Master Bedrijfseconomie) en voetballen en is inmiddels weer teruggekeerd in de A-selectie van FC Lisse. Een buitenlands avontuur heeft Gozeling altijd wel getrokken; een vuurtje dat nog eens extra werd aangewakkerd door de verhalen van zijn broer. Gozeling schreef zich in bij de Universiteit van South California om te gaan studeren en te gaan voetballen bij Limestone Saints, een voetbalteam dat niet minder dan negen verschillende nationaliteiten kent. Voor hem stond het definitief vast: hij wilde naar Amerika, ook al had hij op dat moment een basisplaats in de hoofdmacht van FC Lisse. Hij beloofde na de winterstop terug te zijn in Nederland en zo geschiedde. Hij is terug en ook weer direct in de A-selectie. ,,En nu maar hopen dat er snel weer gevoetbald kan gaan worden anders had ik met zo goed in Amerika kunnen blijven” aldus de 22-jarige Gozeling op de clubsite van FC Lisse.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD