dinsdag, september 21, 2021
HomeClubsCambuur LeeuwardenBarto hoopt op nieuw avontuur na vertrek bij SC Cambuur: 'Ik ben...

Barto hoopt op nieuw avontuur na vertrek bij SC Cambuur: ‘Ik ben superfit’

Martijn Barto weet vooralsnog niet waar hij komend seizoen zijn kunsten zal vertonen. Het bij SC Cambuur aflopende contract werd aan het einde van het voorgaande seizoen tot zijn verrassing niet verlengd waardoor nu de zoektocht begonnen is naar een nieuw avontuur in het binnen- of buitenland.

SC Cambuur
De 33-jarige aanvaller stond zeven seizoenen onder contract bij SC Cambuur waar hij 253 wedstrijden speelde en goed was voor 67 doelpunten. Als het aan Barto had gelegen was er ook een achtste seizoen aan het totaal toegevoegd in Leeuwarden. ,,Ondanks mijn leeftijd ben ik superfit en SC Cambuur vond mij kwalitatief bij de betere spelers behoren. Zes weken eerder had men aangegeven dat men met mij door wilde gaan. Het was daarom volstrekt een verrassing toen wij hoorden dat ze toch geen nieuwe aanbieding zouden doen. Nu hoop ik op een mooi en nieuw sportief avontuur in Nederland of in het buitenland”, aldus Barto tegenover Voetbal247.

Uitstekende spits
Zaakwaarnemer Zabih Etemadi van SportLife Management denkt dat de spits die in het verleden trefzeker was tegen onder andere Ajax en Feyenoord spoedig een nieuwe werkgever zal vinden. ,,Martijn is een uitstekende spits die zowel op het veld als ook in de kleedkamer een belangrijke rol kan vervullen. Dat heeft hij de afgelopen jaren bij SC Cambuur in de Ere- en Eerste Divisie bewezen. Ik twijfel er niet aan dat Martijn een aantal mooie opties zal krijgen om daaruit een keuze te maken voor het komende seizoen.”

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS