Volg ons

Eerste Divisie

Bart Meijers vierde NAC-huurling voor Helmond Sport

Bart Meijers vierde NAC-huurling voor Helmond Sport

Bart Meijers speelt komend seizoen voor Helmond Sport. De 21-jarige verdediger komt op huurbasis over van NAC Breda. Hij is na Diego Snepvangers, Bodi Brusselers en Richelor Sprangers de vierde huurling uit Breda op de Braak.

Meijers kwam afgelopen seizoen dertien keer in actie voor NAC, maar hoopt in de Eerste Divisie meer speeltijd te krijgen: ,,Ik ben nog jong en het is voor mij op dit moment zaak dat ik op frequente basis wedstrijden speel. Het afgelopen seizoen heb ik aardig wat wedstrijden op Eredivisieniveau gespeeld, maar om een volwaardige basisspeler te worden moet ik eerst meer vlieguren maken. Helmond Sport biedt daarvoor de juiste mogelijkheid. Komend seizoen ga ik meters maken in de Eerste Divisie en ik hoop daarna sterker terug te keren bij NAC”, reageert hij op de clubsite.

,,We hebben de positie centraal achterin lang open gelaten, omdat we Bart er heel erg graag bij wilden hebben. Door de samenwerking met NAC krijgen we de kans om een jonge speler met al flink wat Eredivisie-ervaring aan onze selectie toe te voegen. Het aantrekken van Bart geeft onze selectie een kwaliteitsimpuls”, zegt algemeen directeur Leon Vlemmings.

Discussieer mee!

Meer over Eerste Divisie