dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieBart Hulsbos vertrekt na negen seizoenen bij GVVV

Bart Hulsbos vertrekt na negen seizoenen bij GVVV

Bart Hulsbos vertrekt aan het einde van het seizoen bij GVVV. Dat meldt het AD. De 35-jarige verdediger is bezig aan zijn negende seizoen bij de Veenendaalers.

Een aanhoudende liesblessure speelde een rol in zijn beslissing: ,,Op dit moment wil GVVV het geraamte voor de komende seizoenen neerzetten. Met mijn huidige blessure kan ik mij voor de komende anderhalf jaar nog niet committeren aan het niveau van de tweede divisie. Ik wil daar eerst van herstellen. Misschien dat ik daarna open sta om een paar niveaus lager te gaan voetballen.”

Eerder speelde Hulsbos voor Huizen en Excelsior. ,,Het gros van het elftal speelt al zolang met elkaar samen. Ik denk voor zowel mijzelf als het team dat het goed is om te verversen”, besluit de verdediger tegenover de krant.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD