maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagBarry Opdam volgend seizoen assistent van Raymond Bronkhorst bij FC Lisse

Barry Opdam volgend seizoen assistent van Raymond Bronkhorst bij FC Lisse

FC Lisse heeft een gouden slag geslagen en voegt ex-prof Barry Opdam volgend seizoen toe aan de technische staf. Opdam is een kind van de club, debuteerde al op jonge leeftijd in het eerste elftal en maakte later furore bij AZ. Hij haalde zelfs het Nederlands elftal. Barry Opdam wordt assistent van Raymond Bronkhorst – zie foto-.

 

De sympathieke Lissenaar zal zich vooral gaan bezighouden met talenten die de stap naar het eerste elftal nog moeten maken. Het doel is dat hij ze in een begeleidende rol en motiverende rol zal ondersteunen.

 

Opdam maakt dit seizoen deel uit van Lisse Onder-23, dat in de eerste divisie uitkomt.

Leon Annokkee zegt over het doorschuiven van de ex-prof: ,,Wij zijn blij dat Barry betrokken blijft bij onze club. In deze rol kan hij zijn kennis en ervaring overbrengen op de spelers in onze selectie en daarbij een scherpe blik houden op onze opleiding. Een win-win-win situatie.”

FC Lisse 1 oefent donderdag 10 februari bij Koninklijke HFC. Aanvang 20.00 uur.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD