dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsBVV BarendrechtBarendrecht: 'Zoeken naar kopie van Poldervaart'

Barendrecht: ‘Zoeken naar kopie van Poldervaart’

Barendrecht zag vanmorgen haar gewaardeerde oefenmeester naar Excelsior vertrekken, maar de club gunde Poldervaart de stap. Nu wacht een zoektocht naar een nieuwe coach.

Lastig
,,Eigenlijk zouden we een kopie willen van Poldervaart, maar dat zal denk ik lastig worden. We zoeken wel een trainer die aanvallend voetbal wil spelen, iemand met dezelfde visie als Adrie”, reageert voorzitter Martin Seltenrijch tegenover RTV Rijnmond. De club hoopt binnen twee weken een nieuwe trainer te kunnen aanstellen.

Pressie
Seltenrijch heeft niets dan lof voor het werk dat Poldervaart heeft verricht bij Barendrecht: ,,Adrie is een zeer nette kerel en ook iemand met veel voetbalinzicht. Hij heeft Barendrecht op een attractieve manier laten voetballen, met veel pressie naar voren. Ik verwacht dat hij dat bij Excelsior niet anders zal doen. Adrie kan het beste uit zijn spelers halen, zowel fysiek als mentaal. Hij let altijd erg op de conditie van de spelers. Zelfs in de tachtigste minuut is zijn ploeg nog in staat vol druk te zetten op de tegenstander. Daarnaast praat hij ook veel met zijn spelers om dingen uit te leggen en zijn visie over te brengen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD