Volg ons
Joey Jongman Barendrecht Vitesse

Tweede Divisie

Barendrecht wint overgespeeld duel bij Jong Vitesse

Barendrecht wint overgespeeld duel bij Jong Vitesse

Barendrecht heeft in tweede instantie met 0-2 weten te winnen bij Jong Vitesse. In het najaar eindigde het duel in 4-4, maar na afloop bleek dat de Arnhemse club te veel dispensatiespelers had opgesteld. Het duel moest worden overgespeeld van de KNVB in plaats van een reglementaire zege voor de Rijnmondse ploeg. Die heeft het nu dus alsnog gehaald.

Slotfase toegeslagen

Opvallend was dat Jong Vitesse een aantal spelers aan de aftrap had staan, onder wie Alexander Büttner, die tijdens de oorspronkelijke datum van het duel nog niet eens speler waren van de Arnhemmers. Op Papendal bleef het tussen de twee ploegen uit het rechterrijtje lang gelijk, maar in het laatste halfuur sloeg Barendrecht toe. Uit een counter prikte Daniël Esajas binnen en niet veel later had Jeffrey Aarts een levensgrote kans. Hij schoot naast, waardoor het slot toch spannend werd. In blessuretijd maakte Ramy Salem uit een corner toch de 0-2.

Barendrecht weer lucht

Na een serie van zes duels zonder zege heeft Barendrecht eindelijk weer weten te winnen en daardoor creëert de ploeg van Adrie Poldervaart zichzelf ook weer lucht naar de degradatieplaatsen van vier punten. Jong Vitesse staat nog altijd zestiende en moet dus steeds meer rekening gaan houden met het spelen van minimaal play-offduels.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie