maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieBarendrecht wint overgespeeld duel bij Jong Vitesse

Barendrecht wint overgespeeld duel bij Jong Vitesse

Barendrecht heeft in tweede instantie met 0-2 weten te winnen bij Jong Vitesse. In het najaar eindigde het duel in 4-4, maar na afloop bleek dat de Arnhemse club te veel dispensatiespelers had opgesteld. Het duel moest worden overgespeeld van de KNVB in plaats van een reglementaire zege voor de Rijnmondse ploeg. Die heeft het nu dus alsnog gehaald.

Slotfase toegeslagen

Opvallend was dat Jong Vitesse een aantal spelers aan de aftrap had staan, onder wie Alexander Büttner, die tijdens de oorspronkelijke datum van het duel nog niet eens speler waren van de Arnhemmers. Op Papendal bleef het tussen de twee ploegen uit het rechterrijtje lang gelijk, maar in het laatste halfuur sloeg Barendrecht toe. Uit een counter prikte Daniël Esajas binnen en niet veel later had Jeffrey Aarts een levensgrote kans. Hij schoot naast, waardoor het slot toch spannend werd. In blessuretijd maakte Ramy Salem uit een corner toch de 0-2.

Barendrecht weer lucht

Na een serie van zes duels zonder zege heeft Barendrecht eindelijk weer weten te winnen en daardoor creëert de ploeg van Adrie Poldervaart zichzelf ook weer lucht naar de degradatieplaatsen van vier punten. Jong Vitesse staat nog altijd zestiende en moet dus steeds meer rekening gaan houden met het spelen van minimaal play-offduels.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD