donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieBarendrecht wint bij De Treffers, TEC en Excelsior M in evenwicht

Barendrecht wint bij De Treffers, TEC en Excelsior M in evenwicht

Na twee zure nederlagen heeft Barendrecht orde op zaken gesteld met een uitzege bij De Treffers, al zal men die in Groesbeek als onverdiend kwalificeren. TEC kwam tegen Excelsior Maassluis niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

De Treffers – Barendrecht 1-2
Met het mes tussen de tanden startten De Treffers en Barendrecht aan de confrontatie op sportpark Zuid. Scheidsrechter Winkel moest dan ook binnen vijf minuten al twee keer geel trekken. Na een klein kwartier kon hij de eerste treffer in zijn boekje noteren. Een voorzet van Dyon Gijzen stelde Cedric Badjeck in staat op de 1-0 te scoren. Vlak voor rust zorgde Ramy Salem voor de gelijkmaker namens Barendrecht.

Na de pauze leek Navajas Sanchez op weg naar de 1-2, maar hij miste. Aan de zijde van De Treffers kregen Gijzen en Patrick Heesakkers mogelijkheden, maar die bleken niet aan hen besteed. Een goede aanval bezorgde Barendrecht ruim vijf minuten voor tijd de voorsprong, waarbij Joey Jongman het eindstation was: 1-2. Melvin Winterberg had de wedstrijd kunnen beslissen, maar doelman Niels Kornelis was attent en redde.

TEC – Excelsior Maassluis 1-1
Op sportpark de Lok zagen de toeschouwers een beginfase met weinig kansen van beide ploegen. Vrij onverwacht kwam TEC dan ook aan de leiding, nota bene door een eigen doelpunt van doelman Jan Paul van Leeuwen. Het bracht TEC vertrouwen en de ploeg van coach Frits van den Berk kreeg tot de rust nog enkele kansjes.

Na de pauze kwam Excelsior Maassluis goed uit de kleedkamer. Eerst was Kevin Vink gevaarlijk, gevolgd door de gelijkmaker van Smally Lake uit een counter. In de slotfase zochten beide ploegen nog wel naar de zege, maar gescoord werd er niet meer.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD