Volg ons
Max van Dijk Jip Bartels Barendrecht TEC

Tweede Divisie

Barendrecht verlengt alweer een volgend contract

Barendrecht verlengt alweer een volgend contract

Barendrecht heeft in de afgelopen weken al het langere verblijf van Marc van Splunter en Ramy Salem aangekondigd, maar daar blijft het niet bij. Op de clubsite wordt gemeld dat ook Max van Dijk langer aan de club uit Barendrecht verbonden blijft. Ook volgend seizoen draagt hij het het tenue van de rood-witten.

Barendrecht langer met Van Dijk

Voor Van Dijk betekent een nieuw seizoen bij Barendrecht alweer zijn vierde seizoen bij de club. Hij verliet Leonidas in 2014 om de overstap naar Barendrecht te maken. Daar heeft de verdediger inmiddels 41 optredens achter zijn naam staan. Tot op heden scoorde Van Dijk twee keer. Dit seizoen kwam de 25-jarige Van Dijk tot scoren in de ontmoeting met De Treffers. Daarmee had hij een belangrijk aandeel in de met 1-2 gewonnen wedstrijd.

Van Dijk niet de eerste

Barendrecht is achter de schermen druk bezig met het verlengen van de nodige contracten. Nu is Van Dijk aan de beurt, maar eerder werden ook de contracten van Ramy Salem, Marc van Splunter, Tim Eekman, Joey Jongman, Danny Monster en Daniël Esajas al verlengd. Daarnaast weet Barendrecht ook al wie volgend seizoen aan het roer staat bij de club. Adrie Poldervaart, de trainer van Barendrecht, heeft zijn contract ook verlengd. Hij heeft er direct twee seizoenen aan vastgeplakt.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie