Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Barendrecht-verdediger Husen: ‘Deze drie punten voelen echt aan als bonuspunten’

Barendrecht-verdediger Husen: ‘Deze drie punten voelen echt aan als bonuspunten’

Stanley Husen wist zaterdag met Barendrecht te stunten in Ermelo tegen titelkandidaat DVS’33 (0-2). De ervaren verdediger sprak na afloop van de wedstrijd over het pakken van bonuspunten die broodnodig waren nadat men recent nog enkele nederlagen op rij had moeten incasseren.

Het stond als een huis
Er was onrust bij DVS’33 na het plotselinge vertrek van trainer Richard Plug, maar de verwachting was er toch dat de thuisploeg weinig moeite zou hebben met Barendrecht. Dit bleek een misvatting te zijn.  ,,Een onverwachte zege. Deze drie punten voelen echt aan als bonuspunten. Wij wisten dat DVS’33 een goed elftal had en dat vooral de aanval bijzonder sterk is. Ik denk echter dat de tactiek die wij hadden echt werkte, het stond echt als een huis”, aldus Husen tegenover Voetbal247.

Goede serie
Barendrecht is nu terug te vinden op de tiende plaats. De ploeg heeft duidelijk de weg naar boven gevonden. ,,Gelukkig hebben wij uit de laatste drie wedstrijden zeven punten gepakt. Na vier nederlagen was dat ook broodnodig. Voor het seizoen wisten wij dat we niet om het kampioenschap zouden gaan spelen, daar hebben wij, met alle respect voor iedereen, de selectie niet naar als je kijkt naar de topploegen in deze competitie. Ik vind wel dat wij te laag staan op de ranglijst, maar er komen weer jongens terug van blessures dus zullen wij er de komende periode alleen nog maar sterker op worden. Dan denk ik onder andere aan Monster en Cohen die tegen DVS’33 voor de eerste keer weer in kon vallen en aan Salem die sinds kort na een blessure weer in actie kon komen voor ons team.”

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Derde Divisie Zaterdag