maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlClubsBVV BarendrechtBarendrecht-trainer Adrie Poldervaart topkandidaat bij Excelsior

Barendrecht-trainer Adrie Poldervaart topkandidaat bij Excelsior

Barendrecht dreigt trainer Adrie Poldervaart kwijt te raken aan Excelsior Rotterdam. De 47-jarige coach is volgens het AD de voornaamste kandidaat om Mitchell van der Gaag op te volgen.

Fysio
Opvallend is dat Poldervaart reeds werkzaam is bij Excelsior, maar dan als fysiotherapeut. Onlangs slaagde hij voor de cursus Coach Betaald Voetbal, waardoor hij gediplomeerd is om als hoofdtrainer te werken in het betaald voetbal. Poldervaart heeft er nooit een geheim van te maken dat te ambiëren.

Waardering
De huidig Barendrecht-coach geniet veel waardering bij Barendrecht én in de Tweede Divisie. Met relatief bescheiden middelen presteert Barendrecht uitstekend, waarbij tactisch gezien duidelijk de hand van Poldervaart waarneembaar is in de speelwijze. Zo heeft Poldervaart bij Barendrecht meerdere systemen ingeslepen. In het verleden werd Poldervaart al eens onderscheiden met de Rinus Michels Award.

Snel duidelijkheid
Ferry de Haan, algemeen directeur van Excelsior, reageert tegenover het AD: ,,We zijn met meerdere trainers in gesprek, waaronder met Adrie. We verwachten op korte termijn wel een nieuwe trainer te kunnen presenteren.” Volgens de krant heeft Excelsior eerst Marcel Keizer en Ernest Faber benaderd, maar die besprekingen zijn op niets uitgelopen. Daardoor zou Poldervaart nu topkandidaat zijn.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD