Volg ons

BVV Barendrecht

Barendrecht-spits Peter de Lange denkt serieus aan stoppen

Barendrecht-spits Peter de Lange denkt serieus aan stoppen

Het is de vraag of Peter de Lange volgend seizoen nog actief is in het topamateurvoetbal. De 32-jarige spits van Barendrecht denkt serieus na om na dit seizoen een punt achter zijn loopbaan te zetten.

,,Het is voor eenieder die in z’n nadagen van z’n carrière zit een moeilijke keuze. Ik roep tegen heel veel mensen in m’n omgeving dat ik er mee stop. Maar we zullen wel zien wat er uit de gesprekken komt. Misschien word ik wel pinchhitter. Ik laat corona mijn beslissing in ieder geval niet beïnvloeden”, zegt hij in gesprek met het AD.

Wat voor De Lange ook een belangrijke factor is, is het sociale aspect van het voetbal: ,,Wat me dwarszit, is dat de cultuur rondom het eerste elftal is veranderd. Toen ik twaalf jaar geleden begon, ging het om gezelligheid. We zijn tegenwoordig wat meer met de telefoon bezig, voeren niet echt meer gesprekken met elkaar.”

De Lange speelde naast voor Barendrecht ook voor ASWH, Spijkenisse, Spakenburg, Capelle en de jeugdopleiding van Feyenoord, Excelsior en Willem II.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over BVV Barendrecht