woensdag, mei 31, 2023
Voetbal247.nlClubsBVV BarendrechtBarendrecht-spits Peter de Lange denkt serieus aan stoppen

Barendrecht-spits Peter de Lange denkt serieus aan stoppen

Het is de vraag of Peter de Lange volgend seizoen nog actief is in het topamateurvoetbal. De 32-jarige spits van Barendrecht denkt serieus na om na dit seizoen een punt achter zijn loopbaan te zetten.

,,Het is voor eenieder die in z’n nadagen van z’n carrière zit een moeilijke keuze. Ik roep tegen heel veel mensen in m’n omgeving dat ik er mee stop. Maar we zullen wel zien wat er uit de gesprekken komt. Misschien word ik wel pinchhitter. Ik laat corona mijn beslissing in ieder geval niet beïnvloeden”, zegt hij in gesprek met het AD.

Wat voor De Lange ook een belangrijke factor is, is het sociale aspect van het voetbal: ,,Wat me dwarszit, is dat de cultuur rondom het eerste elftal is veranderd. Toen ik twaalf jaar geleden begon, ging het om gezelligheid. We zijn tegenwoordig wat meer met de telefoon bezig, voeren niet echt meer gesprekken met elkaar.”

De Lange speelde naast voor Barendrecht ook voor ASWH, Spijkenisse, Spakenburg, Capelle en de jeugdopleiding van Feyenoord, Excelsior en Willem II.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD