vrijdag, 19 juli 2024
Voetbal247.nlClubsBVV BarendrechtBarendrecht-speler Navajas Sanchez koos niet voor het geld

Barendrecht-speler Navajas Sanchez koos niet voor het geld

Donny Navajas Sanchez is momenteel een vaste kracht op het middenveld van Barendrecht in de Tweede Divisie. De speler heeft het naar zijn zin en is blij dat hij de overstap maakte naar de club en niet voor het geld koos.

,,Als we een uitwedstrijd winnen moet je bij ons in de bus komen zitten. Zo’n terugreis is dan een feest. Ik heb het hier echt naar mijn zin. Ik zit hier goed. In het verleden kon ik naar ASWH, maar ik koos niet voor het geld. Ik wil zo hoog mogelijk voetballen”, zo zegt hij in het AD.

Hard werken

Navajas Sanchez weet waar zijn kwaliteiten liggen. ,,Sommigen hebben kwaliteit om er voetballend bovenuit te steken, en ik moet het vooral van hard werken hebben. Ook niet erg, maar de mensen met voetballende kwaliteiten vallen daarom meer op.”

Barendrecht staat momenteel achtste in de Tweede Divisie. Zaterdag neemt de ploeg van trainer Adrie Poldervaart het op tegen ASV De Dijk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD