maandag, maart 8, 2021
Home Clubs BVV Barendrecht Barendrecht pikt talentvolle Qrushinco Rosina op

Barendrecht pikt talentvolle Qrushinco Rosina op

Qrushinco Rosina maakt komende zomer de overstap naar Barendrecht. De 19-jarige vleugelaanvaller geldt als grote belofte en komt over van SV Poortugaal, schrijft het AD.

- Advertentie -

Rosina had over interesse niet te klagen, erkent hij in gesprek met de krant: ,,Ik heb een gesprek gevoerd met Excelsior Maassluis. Van andere clubs heb ik geen bericht gehad, maar ik weet wel dat ASWH en Katwijk zijn komen kijken. Blijven bij Poortugaal en volgend seizoen waarschijnlijk uitkomen in de hoofdklasse was ook een optie. Maar ik heb heel mijn leven nog geen divisievoetbal gespeeld. Toen dacht ik: waarom probeer ik het niet gewoon in de derde divisie?”

De aanvaller traint bovendien mee bij Jong Sparta. Mochten de Rotterdammers hem willen vastleggen, dan heeft Rosina daarvoor een clausule in zijn contract laten opnemen: ,,Klopt, die afspraak is ook met Barendrecht gemaakt. Met Jong Sparta heb ik verder geen afspraken gemaakt, maar ik denk dat ik daar tot het einde van het seizoen stage loop.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES