dinsdag, 16 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagBarendrecht met overmacht langs TEC, puntendeling Lienden en AFC

Barendrecht met overmacht langs TEC, puntendeling Lienden en AFC

Barendrecht heeft gaan spaan heel gehouden van TEC. Er werd met liefst 5-0 gewonnen van de bezoekers uit Tiel. Het is de tweede ruime nederlaag voor TEC in een week tijd. Een week eerder werd met dezelfde cijfers verloren van Spakenburg. Bij FC Lienden – AFC werd het beste voor het laatste bewaard. Beide ploegen scoorden in de slotfase één keer, waardoor het 1-1 werd.

Joey Jongeman

Het eerste wapenfeit van de wedstrijd was voor Barendrecht. Na zeven minuten haalde Danny Monster de trekker over, maar de middenvelder trof de paal. Ook daarna bleven er kansjes komen voor Barendrecht en wat dus eigenlijk al de gehele eerste helft in de lucht hing gebeurde uiteindelijk een paar minuten voor rust. Barendrecht kwam op 1-0, nadat Joey Jongman had afgedrukt. Daarmee was de Jongman-show aangebroken, want kort na de 1-0 verdubbelde hij de score.

Na de pauze ging TEC wel op jacht naar de aansluitingstreffer, maar na de eigen goal van Randel Shakison en de rode kaart van Kay Huijgens was het verzet definitief gebroken. Ook de 4-0 en 5-0 kwamen nog op het scorebord. Het vierde doelpunt van Barendrecht werd gemaakt door Tim Eekman en de vijfde en laatste goal van de middag in Barendrecht kwam op naam van Gomes Almeida.

Spannend slot in Lienden

FC Lienden en AFC werkten een gezapige wedstrijd af, maar tegen het einde van de wedstrijd viel er toch nog wat te beleven. De ploegen moesten met een 1-1-eindstand de punten uiteindelijk delen. Tot aan de 0-1 van AFC in de 85ste minuut kende de wedstrijd nog niet veel hoogtepunten. De 0-1 leek het team van trainer Ton du Chatinier drie punten op te leveren, maar FC Lienden gaf zich niet gewonnen. Een paar minuten na de 0-1 trok Wouter de Vogel de stand alweer gelijk.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD