dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieBarendrecht meldt één verlenger en twee vertrekkers

Barendrecht meldt één verlenger en twee vertrekkers

Marlon Oranje speelt ook volgend seizoen voor Barendrecht. de aanvallende middenvelder kwam afgelopen zomer over van Zwaluwen naar De Bongerd. Voor Moreno Marengo komt er na één seizoen alweer een einde aan zijn verblijf bij arendrecht, daarnaast stopt de ervaren Patrick Stolk.

Uitgezwaaid

Afgelopen weekend is de liefst 37-jarige verdediger al uitgezwaaid op de Bongerd. In totaal kwam hij met tussentijdse afwezigheid bij andere clubs liefst zeven seizoenen in het rood-wit. Door een hardnekkige knieblessure kon hij dit seizoen nauwelijks in actie komen. Afgelopen weekend mocht hij tegen AFC wel in de slotminuten nog invallen. Het was direct zijn afscheid als voetballer.

XerxesDZB

Moreno Marengo kwam afgelopen zomer over van Alexandria’66. De middenvelder kon bij de stap omhoog geen basisplaats afdwingen in de ploeg van Arie Poldervaart. Uiteindelijk bleef de teller steken op negen wedstrijden en één doelpunt tegen Koninklijke HFC. Komend seizoen gaat Marengo het opnieuw proberen bij XerxesDZB. Oranje kwam eveneens tot acht wedstrijden, maar dat kwam mede door een zware blessure. Volgend seizoen wil hij alsnog een plaats veroveren in het elftal van Poldervaart.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD