dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieBarendrecht klopt Kozakken; punt HFC tegen GVVV

Barendrecht klopt Kozakken; punt HFC tegen GVVV

Barendrecht heeft in een paar dagen tijd zes punten bijschreven, waardoor de langzaam groeiende degradatiezorgen in één keer zijn verdwenen. Bij Kozakken Boys werd met 1-3 gewonnen. Koninklijke HFC had ook een grote stap kunnen zetten, maar ondanks een overwicht werd er niet gewonnen van GVVV: 1-1.

Kozakken Boys – Barendrecht

Door schorsingen en interlandverplichtingen had Kozakken Boys in defensief opzicht een flinke puzzel moeten leggen, waardoor Leon Bot uiteindelijk als linksback moest spelen. Hij leverde het eerste schot van de partij af, maar deze ging hoog over. Barendrecht leunde achterover en probeerde gebruik et maken van de ruimte. Die opzet slaagde al snel. Danny Monster werd gevonden en hij maakte na tien minuten 0-1. Niet veel later raakte Kozakken Boys weer een verdediger kwijt. Bot schreeuwde het uit van de lijn en werd mede verzorgd door Barendrecht-trainer Adrie Poldervaart, fysio van beroep. Hij moest per brancard van het veld met volgens de eerste berichten een dubbele polsbreuk. Een extra aanvaller (Medhanie Habtemariam) kwam er in zijn plaats bij. Wat volgde waren heel veel gele kaarten voor de thuisploeg en in de blessuretijd was Danny Buijs dit zat. Na zijn commentaar op Oostrom kon de trainer richting tribune. Na de onderbreking bleven de Kozakken drukken en viel na een klein uur de 1-1 via Ahmed El Azzouti. Een kwartier voor tijd kwam Barendrecht echter opnieuw op voorsprong via Ali Khaldi. In de slotminuut maakte Tim Eekman er ook nog 1-3 van uit een penalty.

Koninklijke HFC – GVVV

Op het natuurgras in Haarlem had GVVV veel moeite om op gang te komen. Koninklijke HFC kreeg dan ook de eerste kansen en Carlos Opoku werkte een corner tegen de lat. GVVV kwam langzaam beter in de partij en kreeg wat mogelijkheden. De grootste kans kwam op slag van rust toch weer voor de thuisploeg. Kevin Sterling mocht van dichtbij koppen, maar zag zijn inzet gekeerd door Johan Jansen. Direct na de onderbreking kreeg HFC opnieuw een grote kans via Wessel Boer, maar was het twee minuten later Martin van Eck die de score opende. Het duurde niet lang voor HFC de stand weer gelijk wist te trekken. Koen Beeren zorgde voor de 1-1 en de thuisploeg was vervolgens een aantal keer dichtbij de overwinning. Een derde treffer in Haarlem bleef echter uit.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD