dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieBarendrecht is Navajas Sanchez maand kwijt aan Milanese catwalk

Barendrecht is Navajas Sanchez maand kwijt aan Milanese catwalk

Barendrecht moet het in de maand november waarschijnlijk stellen zonder Donny Navajas Sanchez. De belangrijke middenvelder is niet geblesseerd, maar ontbreekt omdat hij die maand in Milaan als model verschijnt op de catwalk.

,,Ik ben aangenomen bij een topagency in Milaan voor modellenwerk. Bij die agency waar ik naartoe ga, lopen ze voor grote merken als Armani en Dolce & Gabbana”, vertelt hij tegenover het AD. ,,Dit is een kans die ik één keer in m’n leven krijg. Ik voetbal al vijf jaar bij Barendrecht en ook zij begrijpen dat ik dit niet kan laten lopen. (..) Ik wilde me altijd focussen op het voetbal, maar toch kwam het op mijn pad. Steeds meer mensen die er verstand van hadden, zeiden me dat ik dit moest gaan doen.”

Barendrecht zit behoorlijk in haar maag met de situatie. ,,Wij zitten er erg mee dat hij een maand weggaat”, reageert technische man Rob van den Eijnden. ,,Wij missen al wat sterkhouders door blessures. Ramy Salem, Daniël Esajas en Max van Dijk zijn al langdurig uitgeschakeld. Als Donny ook afhaakt, heeft dat behoorlijk wat impact. Als een jongen een kans krijgt om naar het profvoetbal te gaan, vinden we dat ook geweldig. Dit is misschien wel een droom voor Donny, dus wij gaan niet in de weg liggen. Maar, we hebben er wel last van.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD