Volg ons
Chris Dabaghian Barendrecht

Tweede Divisie

Barendrecht haalt vleugelaanvaller van PEC Zwolle

Barendrecht haalt vleugelaanvaller van PEC Zwolle

Barendrecht heeft de komst van Chris Dabaghian bekendgemaakt. Daarmee is de twintigjarige de vijfde aanwinst voor Barendrecht. Hij komt over van PEC Zwolle, waar zijn contract niet werd verlengd.

Drie jaar Zwolle

De twintigjarige buitenspeler kwam afgelopen seizoen uit voor het beloftenteam van PEC Zwolle en mocht in oefenduels meedoen bij het eerste elftal. Zijn debuut in de Eredivisie bleef uiteindelijk uit en na drie seizoenen bij de profclub moest hij dan ook op zoek naar een nieuwe club. Dabaghian speelde eerder al voor Spijkenisse en keert nu dus terug in de regio Rijnmond.

Khaldi sluit definitief aan

Bij Barendrecht is de aanvaller de vijfde nieuweling. Eerder werden al twee spelers van Capelle aangetrokken, Burak Dogan en Ryan Vos. Daarnaast komen Lee-Quincy Cheuk-a-Lam (Deltasport) en Lionel Fitsch (Hoek) naar De Bongerd. Ali Khaldi speelde het afgelopen half jaar al regelmatig mee en maakt nu de definitieve overstap vanuit de jeugd.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie