Volg ons
Lionel Fitsch Hoek Barendrecht

Tweede Divisie

Barendrecht haalt verdediger van Hoek; aanvaller stopt per direct

Barendrecht haalt verdediger van Hoek; aanvaller stopt per direct

Barendrecht heet de selectie voor volgend seizoen weten te versterken met Lionel Fitsch. De ervaren verdediger komt over van Hoek. Tegenover zijn komst staat het vertrek van Bart Fiegel. De aanvaller heeft besloten om zelfs per direct te stoppen.

Zes jaar bij Hoek

Fitsch is bezig aan zijn zesde seizoen bij Hoek. De 28-jarige verdediger kwam daarvoor uit voor Goes. Het tweede seizoen van Hoek in de Topklasse maakte Fitsch dan ook mee en speelde 26 van de dertig wedstrijden. Voor Barendrecht is hij pas de eerste aanwinst. Daar staan wel drie vertrekkers tegenover, namelijk Richie Basoski (Heinenoord), Michael Bommeleyn (Sliedrecht) en
Jordan Kroon (Nieuwerkerk).

Blessureleed

Daarnaast heeft Bart Fiegel besloten om per direct te stoppen. De ervaren aanvaller kampt al lange tijd met blessures en daardoor heeft hij dit seizoen nog geen wedstrijd kunnen spelen. Vorig seizoen bleef de bijdrage van Fiegel ook beperkt tot drie invalbeurten. De aanvaller heeft dan ook besloten om per direct te stoppen en zich te gaan richten op zijn maatschappelijke carrière.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie