maandag, 27 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieBarendrecht haalt verdediger van Hoek; aanvaller stopt per direct

Barendrecht haalt verdediger van Hoek; aanvaller stopt per direct

Barendrecht heet de selectie voor volgend seizoen weten te versterken met Lionel Fitsch. De ervaren verdediger komt over van Hoek. Tegenover zijn komst staat het vertrek van Bart Fiegel. De aanvaller heeft besloten om zelfs per direct te stoppen.

Zes jaar bij Hoek

Fitsch is bezig aan zijn zesde seizoen bij Hoek. De 28-jarige verdediger kwam daarvoor uit voor Goes. Het tweede seizoen van Hoek in de Topklasse maakte Fitsch dan ook mee en speelde 26 van de dertig wedstrijden. Voor Barendrecht is hij pas de eerste aanwinst. Daar staan wel drie vertrekkers tegenover, namelijk Richie Basoski (Heinenoord), Michael Bommeleyn (Sliedrecht) en
Jordan Kroon (Nieuwerkerk).

Blessureleed

Daarnaast heeft Bart Fiegel besloten om per direct te stoppen. De ervaren aanvaller kampt al lange tijd met blessures en daardoor heeft hij dit seizoen nog geen wedstrijd kunnen spelen. Vorig seizoen bleef de bijdrage van Fiegel ook beperkt tot drie invalbeurten. De aanvaller heeft dan ook besloten om per direct te stoppen en zich te gaan richten op zijn maatschappelijke carrière.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD