zondag, mei 22, 2022
HomeClubsBVV BarendrechtBarendrecht gaat door met trainer Richard Elzinga

Barendrecht gaat door met trainer Richard Elzinga

De samenwerking tussen BVV Barendrecht en hoofdtrainer Richard Elzinga krijgt ook na komende zomer een vervolg. De clubleiding heeft het contract met de oefenmeester met een jaar verlengd tot medio 2022.

,,Richard kwam vorig seizoen over van FC ‘s-Gravenzande en is bezig aan zijn eerste maanden bij onze club. We hebben door alle coronabeperkingen pas vijf competitiewedstrijden, waarvan vier uitwedstrijden, onder zijn leiding gespeeld met verdienstelijke resultaten. We realiseren ons dat Richard hierdoor eigenlijk nog geen ‘normale’ situatie bij de BVV heeft meegemaakt. Dit neemt niet weg dat de eerste indrukken en wederzijdse ervaringen positief zijn en wij de overtuiging hebben dat Richard met zijn technische en medische staf een belangrijke bijdrage kan gaan leveren aan het bouwen van een nieuwe succesvolle selectie, met een goede balans tussen ervaring en jeugdig talent. Dit alles uiteraard met een herkenbare speelstijl en attractief voetbal” zo motiveert Gert van der Wal, bestuurslid voetbaltechnische zaken bij BVV Barendrecht, de keuze.

Barendrecht presteerde onder leiding van Elzinga in de competitie naar behoren en in de beker stuntte de ploeg zelfs door De Treffers uit te schakelen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]