Volg ons

Tweede Divisie

Barendrecht en Excelsior Maassluis strijden om handtekening Iouannis Bouras

Barendrecht en Excelsior Maassluis strijden om handtekening Iouannis Bouras

Barendrecht, Excelsior Maassluis en Capelle dingen naar de handtekening van Iouannis Bouras. De Griekse spits liet onlangs zijn contract bij Jong Sparta ontbinden.

Bouras zag bij de Rotterdamse beloften onvoldoende perspectief. De aanvaller lijkt voor Barendrecht te kiezen, waar hij coach Albert van der Dussen treft. Onder hem debuteerde hij op zestienjarige leeftijd bij VELO.

Van der Dussen (foto) tegen het AD: ,,Hij heeft alle ingrediënten om een topspits te worden. Hij is kopsterk en heeft een heerlijk Grieks temperament. De kans dat hij bij Barendrecht komt spelen is 95 procent.” Omdat Bouras al speelminuten maakte voor Jong Sparta moet de KNVB wel dispensatie verlenen.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie