Volg ons
De Treffers

Tweede Divisie

Barendrecht en De Treffers delen de punten

Barendrecht en De Treffers delen de punten

Barendrecht en De Treffers hebben zaterdagavond gelijkgespeeld in de Tweede Divisie. In de strijd om de tweede plek raakte De Treffers door het puntenverlies verder achterop, maar heeft nog wel twee inhaalwedstrijden tegoed. Barendrecht blijft in de middenmoot.

Kansen op De Bongerd

Tijdens de eerste helft vielen direct in het eerste kwartier al twee doelpunten. De Treffers kwam na negen minuten al op voorsprong, na een doelpunt van Wesley Meeuwsen. De gelijkmaker liet niet lang op zich wachten. Na achttien minuten spelen maakte Joey Jongman de 1-1. Daarna kreeg Robert Mutzers namens De Treffers een grote kans om 1-2 te maken. Hij ging één op één op de doelman van Bandrecht af, maar faalde in de afronding. Ook Jongman kwam voor de pauze nog gevaarlijk voor het doel, maar ook hij miste. Halverwege stond het zodoende 1-1.

Barendrecht maakt het niet af

Na de pauze waren de beste kansen voor Barendrecht. Jongman en Ramy Salem hadden de 2-1 op de schoen, maar Niels Kornelis voorkwam nog een achterstand. Na ruim een uur spelen vloog de 2-1 er toch in voor Barendrecht. De inmiddels ingevallen Bas Mourits wist het doel wel te vinden. In de fase daarna kreeg Barendrecht voldoende mogelijkheden om de voorsprong verder uit te breiden, maar wederom was de thuisploeg niet succesvol in de afronding. De Treffers profiteerde en maakte tien minuten voor tijd de gelijkmaker. Rick Verbeek tekende voor de 2-2. Daarna was Mutzers zelfs nog dicht bij de overwinning voor De Treffers, maar zijn inzet werd van de lijn gehaald.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie