dinsdag, maart 2, 2021
Home Competities Tweede Divisie Barendrecht-coach Van den Berg 'not amused' over domme rode kaarten: 'Dit is...

Barendrecht-coach Van den Berg ‘not amused’ over domme rode kaarten: ‘Dit is echt hersenloos’

Barendrecht-coach Jack van den Berg heeft zijn ploeg nog niet op de rit. De sportief noodlijdende Bongerdbespelers maken het zichzelf veelvuldig lastig met domme en onnodige kaarten, tot afgrijzen van de oefenmeester.

- Advertentie -

Zaterdag ging het opnieuw mis tegen De Treffers, toen Delano A Cohen binnen één minuut twee gele kaarten kreeg voor commentaar op de leiding. De middenvelder trok na afloop het boetekleed aan: ,,Ik heb hem de kans gegeven om hem die tweede gele kaart te geven. Ik liet de ploeg, en vooral de trainer, zakken. Hij liet mij spelen ondanks dat ik niet heb getraind door mijn blessure”, stelde A Cohen tegenover het AD.

Van den Berg: ,,Dit is echt hersenloos. Vorige week al dat akkefietje met het spugen van Emilio Samsey. Nu dit. Ze maken het er niet makkelijker op. Ik ben er enorm woest over. Als je geen voetbalverstand hebt, wordt het wel moeilijk. Dit hebben ze de eerste helft van het seizoen veel gehad. Rode kaarten, héél veel gele kaarten. Ik heb vanaf het eerste moment gezegd dat ik daar niet van houd. Dat ouwehoeren tegen die scheidsrechter, daar moet ik ook niks van hebben. (..) Je kan wel zielig gaan doen, maar daar heb je niks aan. Een aantal jongens moet leiding nemen. Als er ook maar iets tegenzit, gaat die kop naar beneden. De spelers die hier al langer spelen, hebben ook moeite om hun hoofd omhoog te houden. Daar moet het beginnen. Zij moeten hun verantwoording nemen.”

- Advertentie -
GERELATEERDE ARTIKELEN
- Advertisment -

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

Recente REACTIES