Volg ons

Tweede Divisie

Barendrecht-aanvoerder Monster: ‘Nog niet meegemaakt dat het zo slecht was’

Barendrecht-aanvoerder Monster: ‘Nog niet meegemaakt dat het zo slecht was’

Barendrecht verkeert in woelig vaarwater. De Bongerdbespelers verloren zaterdag opnieuw. Aanvoerder Danny Monster maakt zich zorgen.

,,Het zag er niet uit”, stelde Monster tegenover het AD. ,,We deden maar wat. We probeerden op te bouwen, maar we kwamen amper over de middenlijn. Het is om te huilen. Als we zo doorgaan, staan we aan het eind van het seizoen nog steeds op zes punten. Dit is m’n zevende seizoen, maar ik heb nog niet meegemaakt dat het zo slecht was. Ik schaam me bijna om hier op het veld te staan.”

Ook trainer Albert van der Dussen is verbaasd over de slechte spel van zijn ploeg: ,,Ik vind het heel opmerkelijk dat we al zo uit het veld geslagen ogen na een paar wedstrijden. Ik ga m’n spelers deze week vragen waar dat vandaan komt. Ik blijf overigens heel rustig en ik ken het mechanisme. Als je twee keer wint, praat niemand meer over de slechte resultaten. Ik raak niet in paniek.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie