Volg ons

Tweede Divisie

Barendrecht-aanvoerder Monster: ‘Nog niet meegemaakt dat het zo slecht was’

Barendrecht-aanvoerder Monster: ‘Nog niet meegemaakt dat het zo slecht was’

Barendrecht verkeert in woelig vaarwater. De Bongerdbespelers verloren zaterdag opnieuw. Aanvoerder Danny Monster maakt zich zorgen.

,,Het zag er niet uit”, stelde Monster tegenover het AD. ,,We deden maar wat. We probeerden op te bouwen, maar we kwamen amper over de middenlijn. Het is om te huilen. Als we zo doorgaan, staan we aan het eind van het seizoen nog steeds op zes punten. Dit is m’n zevende seizoen, maar ik heb nog niet meegemaakt dat het zo slecht was. Ik schaam me bijna om hier op het veld te staan.”

Ook trainer Albert van der Dussen is verbaasd over de slechte spel van zijn ploeg: ,,Ik vind het heel opmerkelijk dat we al zo uit het veld geslagen ogen na een paar wedstrijden. Ik ga m’n spelers deze week vragen waar dat vandaan komt. Ik blijf overigens heel rustig en ik ken het mechanisme. Als je twee keer wint, praat niemand meer over de slechte resultaten. Ik raak niet in paniek.”

Meer over Tweede Divisie