dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseAchilles '29Balende Van de Beek: 'NEC door omdat wij het zo slecht hebben...

Balende Van de Beek: ‘NEC door omdat wij het zo slecht hebben gedaan’

Boy van de Beek baalde zichtbaar direct na de met Achilles’29 verloren bekerwedstrijd tegen NEC (3-0). De aanvoerder van de ploeg uit Groesbeek was van mening dat zijn ploeg ondermaats presteerde waardoor het zich niet ten koste van de hoger spelende club wist te plaatsen voor de volgende ronde.

Slecht gedaan
De aanvoerder van Achilles’29 is fan van NEC, hij hoopt ooit de kleuren van deze club te dragen. ,,Ik baal ontzettend, want NEC is niet door omdat zij het zo goed hebben gedaan, maar omdat wij het zo slecht hebben gedaan. Het is wel mijn droom om ooit hier voor NEC te spelen. Aan het begin was het mooi om hier het veld op te komen, omdat het toch jouw Goffert is. Maar tijdens de wedstrijd ben je daar niet meer mee bezig. Dan wil je er echt iets van maken”, aldus Van de Beek tegenover Omroep Gelderland.

Stunt
De middenvelder had het gevoel dat een stunt mogelijk was voor Achilles’29.  ,,Tot de 3-0 dacht ik eraan. De eerste helft krijgen wij de eerste twee kansen, maar je zag niet dat wij een mannetje meer hadden de eerste helft. We hebben nu zes nederlagen op rij geleden. We moeten orde op zaken stellen en punten gaan pakken.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD