maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlClubsIJsselmeervogelsBalende Rijnsburg-aanvaller Jongeneelen: 'Ik had hem twee keer op mijn schoen'

Balende Rijnsburg-aanvaller Jongeneelen: ‘Ik had hem twee keer op mijn schoen’

Rijnsburgse Boys en IJsselmeervogels sloten de topper zaterdagmiddag af met een puntendeling (0-0). Jeffrey Jongeneelen, aanvaller van de thuisploeg, baalde na afloop van de wedstrijd zichtbaar van het resultaat omdat er naar zijn mening meer in had gezeten dan één punt. Daarbij stak hij ook de hand in eigen boezem.

Had hem op mijn schoen
Rijnsburgse Boys had grote mogelijkheden om de drie punten te pakken en was dan ook erg dichtbij een overwinning. ,,Ik denk heel dichtbij, ik denk dat ik hem vandaag twee keer op mijn schoen had alleen het zat net niet mee. De grootste kans was aan het begin van de wedstrijd, die moet er gewoon in en normaal gesproken gaan die er ook in. Ik heb nog niet de vorm van vorig seizoen te pakken, ik werk keihard maar helaas 0-0”, aldus Jongeneelen tegenover Fox Sports.

Dertiende plaats
Rijnsburgse Boys is momenteel terug te vinden op de dertiende plaats in de Tweede Divisie. De teleurstellende start van het seizoen geeft echter nog geen reden tot paniek bij de aanvaller. ,,Ik maak me nog niet echt zorgen, als we echt weg worden gespeeld ga ik me zorgen maken. Ik denk dat we vandaag meer hadden verdiend.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD