woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlClubsDe TreffersBalende GVVV-trainer Oosterlee: 'Deze nederlaag voelt als een knock-out'

Balende GVVV-trainer Oosterlee: ‘Deze nederlaag voelt als een knock-out’

Niek Oosterlee moest op de eerste speeldag in de Tweede Divisie een nederlaag incasseren met GVVV. De Treffers was met 2-0 te sterk voor de ploeg uit Veenendaal dat volgens de oefenmeester recht had op meer tegen een defensief opererende tegenstander.

NBA-team
,,We hebben de hele wedstrijd bepaald, maar waren slordig in de doelmond van de tegenstander. De Treffers trok zich helemaal terug op eigen helft, maar we maakten de fout om vanaf de flanken de bal in het strafschopgebied te pompen. Het is juist de kunst om de bal over de grond te spelen, zeker als je naar het centrale verdedigers duo van De Treffers kijkt. Die zouden niet misstaan in een NBA-team”, aldus Oosterlee op de officiële website van GVVV.

Weinig mogelijkheden
De ploeg uit Veenendaal had veel meer balbezit dan de tegenstander, maar Oosterlee was zich er ook bewust van dat er weinig kansen waren om wel tot scoren te komen tegen De Trefers.  ,,Ondanks het veldoverwicht hebben we relatief weinig kansen gecreëerd. De kans van Martin was de grootste, maar daar is het wel bijgebleven. Het was allemaal net niet. Deze nederlaag voelt als een knock-out, omdat het zo onterecht is.”

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD