maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlClubsGVVVBalende GVVV-trainer Oosterlee: 'Deze nederlaag was volstrekt onnodig'

Balende GVVV-trainer Oosterlee: ‘Deze nederlaag was volstrekt onnodig’

GVVV stond zaterdagmiddag, na negentig minuten spelen in Katwijk, met lege handen (2-0). Trainer/coach Niek Oosterlee baalde zichtbaar na afloop van het duel omdat de ploeg uit Veenendaal naar zijn zeggen kansen had laten liggen om met een goed resultaat terug te keren naar het eigen sportpark.

Onnodig
,,Deze nederlaag is volstrekt onnodig. We doen onszelf tekort door de kansen niet te maken, we waren erg ongelukkig in de afronding. En dan zijn we nog een paar keer vergeten om het in een uitbraak uit te spelen”, aldus Oosterlee op de officiële website van GVVV.

Winnaarsmentaliteit
GVVV wist in de voorgaande uitwedstrijd tegen De Treffers ook geen punten te pakken (2-0). Niet alleen de uitslag was hetzelfde als tegen vv Katwijk. ,,Dit was een kopie van de wedstrijd tegen De Treffers. De winnaarsmentaliteit van Katwijk? Daar hebben we zelf aan meegeholpen. Als we de kansen hadden afgemaakt, winnen we deze wedstrijd.”

Lijstaanvoerder
Katwijk is na drie wedstrijden koploper van de Tweede Divisie met negen punten. GVVV is terug te vinden op de elfde plaats met drie punten.

 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD