Volg ons

Excelsior Maassluis

Balende Corneille (Excelsior Maassluis) na nederlaag: ‘Wij hebben het spel gemaakt’

Balende Corneille (Excelsior Maassluis) na nederlaag: ‘Wij hebben het spel gemaakt’

Dogan Corneille baalde zichtbaar direct na de verloren uitwedstrijd tegen HHC Hardenberg (2-0). De trainer van Excelsior Maassluis zag dat zijn ploeg wederom goede kansen kreeg om tot scoren te komen, maar men slaagde daar tot zijn grote teleurstelling niet in.

Spel gemaakt 
,,Voor ons was het een kopie van de vorige twee wedstrijden. We hebben vijf keer één op één tegen de keeper gestaan en nog een bal op de paal. Ze hebben ook kansen gehad, maar als je het optelt met het veldspel, wij hebben het spel gemaakt en zulke mooie kansen die wij recht op de keeper schieten, dat is een repeterend verhaal nu. Dan wordt het lastig en ga je de druk aan de andere kant voelen en daar valt die wel en dan verlies je”, aldus de trainer tegenover de camera van FOX Sports.

Frustrerend
Ondanks de nederlaag ziet Corneille de sportieve toekomst van Excelsior Maassluis met veel vertrouwen tegemoet. ,,Dit is de manier waar je het liefste verliest, omdat je zelf veel kansen laat liggen. Dit omdat je dan wel de kansen creëert en weet dat je iets goed doet, maar het wordt wel frustrerend als het week op week is. Als ik van de laatste vier competitiewedstrijden de kansen bij elkaar optel dan gaan we dik over de 25 heen. Dat is wel eens minder geweest, aan de andere kant krijgen wij nu ook te veel goals tegen. Je moet altijd naar onszelf kijken en dat doen wij ook. Als je wint heb je meestal terecht gewonnen, maar er zat veel meer in.”

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Excelsior Maassluis