dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlHoofdklasseONS SneekBalende Beijer na puntendeling in Spakenburg: 'Je moet jezelf belonen'

Balende Beijer na puntendeling in Spakenburg: ‘Je moet jezelf belonen’

Spakenburg was zaterdag overduidelijk de betere ploeg in eigen huis tegen ONS Sneek. Tot ontsteltenis van aanvoerder Barry Beijer wist zijn ploeg van de vele mogelijkheden er slechts één te benutten waardoor het genoegen moest nemen met een puntendeling (1-1).

Dit mag niet gebeuren
,,Als je er maar eentje scoort weet je dat de tegenstander altijd nog een kans heeft. Dat blijkt maar weer vandaag. Het was een lange bal en die valt er achter, die jongen loopt door en schudt twee man af en prikt hem in. Dat mag natuurlijk niet gebeuren, maar er gebeuren meer dingen die niet goed gaan. Ieder doelpunt dat je tegen krijgt gaan fouten aan vooraf en dat moeten we echt bij onszelf zoeken”, aldus Beijer tegenover de microfoon van RTV Utrecht.

Jezelf belonen
Na de verrassende tegentreffer van ONS Sneek wist Spakenburg weinig tot niets meer te creëren voorin. ,,Dan ga je geforceerd op zoek, als je eerst heel veel kansen krijgt en niet scoort en ze scoren wel uit de eerste de beste aanval dan sluipt er misschien een bepaalde angst of het geloof mist in de groep. Daarvoor had je misschien wel zonder overdrijven vijf of zes keer moeten scoren en dat is jezelf belonen en dat doe je niet en dan is de teleurstelling en de boosheid extra groot als je met 1-1 het veld afloopt.”

Twee keer gelijk
Na twee speeldagen staat Spakenburg op een totaal van twee punten, de ploeg had op meer gerekend en men kan daarom voorzichtig spreken van een valse start. ,,Ja natuurlijk in die zin van dat je vandaag gewoon had moeten winnen en dat zeg ik omdat je gewoon beter was.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD