Volg ons

Achilles '29

Babuloglu-Uguz ziet af van overstap naar Achilles ’29

Babuloglu-Uguz ziet af van overstap naar Achilles ’29

De overstap van Burak Babuloglu-Uguz naar Achilles’29 is afgeblazen. De 23-jarige voetballer van Barbaros, uitkomend in de derde klasse, trainde enkele weken mee met de Tweede Divisionist uit Groesbeek en maakte een goede indruk. Toch ziet hij af van de overstap.

Financiën
Reden daarvoor is is het feit dat Babuloglu-Uguz de trainingen overdag niet kan combineren met zijn werk en studie, meldt Tubantia. ,,Ik zou de overstap graag willen maken. Maar ik heb een fulltime baan en volg een studie. Dus we moeten er wel financieel uitkomen”, sprak hij onlangs in de krant.

Zes keer trainen
Achilles ’29 blijft ook in de Tweede Divisie zes maal per week overdag trainen. De club hoopt daarmee ‘op fitheid‘ het verschil te kunnen maken. Technisch manager Frans Derks sluit echter niet uit dat de club op een later moment nogmaals aanklopt bij de middenvelder.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Achilles '29