maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieAutoriteiten overleggen over 'kampioensclash' Kozakken Boys - Katwijk

Autoriteiten overleggen over ‘kampioensclash’ Kozakken Boys – Katwijk

De kampioensclash tussen Kozakken Boys en Katwijk heeft heel wat voeten in de aarde. Omdat een enorme toestroom richting sportpark de Zwaaier wordt verwacht, wordt er deze dagen koortsachtig overleg gevoerd om de titelstrijd in de Tweede Divisie in goede banen te leiden.

Combi-regeling
Zo is al besloten dat supporters van Katwijk alleen met een bus-combi-regeling aanwezig kunnen zijn in Werkendam, schrijft het AD. Onduidelijk is nog hoeveel kaarten er beschikbaar komen voor de Krombewoners, stelt burgemeester Yves de Boer in de krant. Daarover wordt overleg gevoerd tussen de politie, burgemeester en betrokken clubs. Kaartverkoop voor Kozakken Boys-supporters begint vandaag. Vanwege de verwachte grote media-belangstelling, heeft Kozakken Boys een accreditatieprocedure opgestart.

Twee punten
Het duel in Werkendam wordt zaterdag vanaf 15.30 uur live uitgezonden door FOX Sports. Katwijk koestert op de laatste speeldag een voorsprong van twee punten op Kozakken Boys, dat echter bij een thuiszege op de slotdag van de competitie zich alsnog lijstaanvoerder én kampioen mag noemen. Het eerste duel dit seizoen op De Krom eindigde in 0-2 voor de Werkendammers. Voetbal247.nl blikt de komende dagen uitgebreid vooruit op het duel en is zaterdag aanwezig voor een reportage en reacties.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD