donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieAustralisch avontuur lonkt voor Spakenburg-doelman Krul

Australisch avontuur lonkt voor Spakenburg-doelman Krul

De samenwerking tussen André Krul en Spakenburg blijft mogelijk opnieuw beperkt tot een half jaar. De voetbalnomade heeft een aanbieding van een Australische club in beraad om vanaf januari ‘Down Under’ te gaan.

Onderzoeken

,,Ik heb een voorstel van Preston Lions FC gekregen. Dat is een club op het derde niveau met ambities om hogerop te gaan spelen”, vertelt Krul in het AD. ,,Ik ben nu aan het onderzoeken of ik daar kan gaan wonen en me aan kan sluiten bij een keepersschool om ook wat financiële zekerheid te krijgen. En wellicht zijn er nog mogelijkheden op een club van een iets hoger niveau.”

Gedragen als een prof
Voorlopig blijft de doelman echter bij de Blauwen als vervanger van de geblesseerde Daan Huiskamp. Krul moet echter wel vooralsnog genoegen nemen met een reserverol achter Leon ter Wielen: ,,Omdat Huiskamp lang uit de roulatie is, hebben ze een tweede doelman nodig. Het is raar om ineens de tweede viool te moeten spelen bij deze club, aangezien ik vorig seizoen het goed heb gedaan. Van tevoren is me verteld dat ik niet direct aan spelen zou gaan toekomen, aangezien ik de gehele voorbereiding heb gemist. Ik beschouw mezelf als professioneel keeper. Zo leef ik ook. Dus moet ik me ook zo gedragen. Ik probeer dus elke training te laten zien dat ik beter ben dan Leon (ter Wielen, de eerste doelman, red.). En er kan natuurlijk altijd wat gebeuren met een blessure of een schorsing. Dan moet ik er gewoon voor zorgen dat ik er sta.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD