Volg ons

Tweede Divisie

ASWH’er Mels van Driel stopt per direct en wordt ‘TD’

ASWH’er Mels van Driel stopt per direct en wordt ‘TD’

Mels van Driel heeft per direct zijn voetbalcarrière beëindigd. De oud-prof van Excelsior, Fortuna Sittard en RBC Roosendaal speelde liefst negen seizoenen voor ASWH, waar hij verder gaat in een andere rol.

Van Driel (37) wordt namelijk verantwoordelijk voor de technische zaken bij de club, meldt het AD. Hij wordt zodoende de opvolger van Wim Helmink, die na ruim 34 jaar stopt als ‘TD’. Van Driel kampte de afgelopen periode al met veel hinder van een achillespeesblessure.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie