dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsASWHASWH ziet gewaardeerde kracht vertrekken

ASWH ziet gewaardeerde kracht vertrekken

ASWH kan volgend seizoen geen beroep meer doen op Nick Slotboom. De 25-jarige middenvelder heeft bij de technische commissie aangegeven te zullen vertrekken.

Slotboom stapt over naar zaterdageersteklasser XerxesDZB. ,,Daarmee komt een einde aan een lange loopbaan op sportpark Schildman, want de 25-jarige Slotboom speelt al vrijwel heel zijn leven bij ASWH. Zijn periode bij onze club werd alleen onderbroken door een jaartje bij Leonidas in het seizoen 2014/15. De Ambachter leverde de afgelopen jaren een aanzienlijke bijdrage aan de successen van ASWH, waaronder twee promoties. In 2019 bezorgde Slotboom zichzelf een mooi plaatsje in de geschiedenisboeken met de belangrijke gelijkmaker in de halve finale van de nacompetitie tegen OFC, waardoor ASWH verder ging en uiteindelijk promoveerde naar de tweede divisie. Ook in het eerste seizoen op het hoogste niveau kreeg de multifunctionele middenvelder veel speeltijd. In de huidige, stopgezette jaargang was dat anders. Omdat Slotboom het ook buiten de lijnen veel drukker heeft gekregen, besloot hij op zoek naar te gaan naar een nieuwe club”, is te lezen op de clubsite van de Ambachters.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD