Volg ons

ASWH

ASWH weet Van den Bosch en Husen te behouden

ASWH weet Van den Bosch en Husen te behouden

ASWH is drukdoende om de selectie voor komend seizoen vorm te geven. De club uit de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal wist al twee spelers langer aan zich te binden, dit zijn aanvoerder Jesper van den Bosch en Stanley Husen, meldt de vereniging op de officiële website.

Prijzen
Van den Bosch plaatste zijn handtekening onder een overeenkomst voor twee jaar. In 2013 maakte hij de overstap van Capelle naar ASWH. Voor laatstgenoemde club speelde hij tot dusver 173 officiële wedstrijden. Hij wist met de club onder andere beslag te leggen op twee districtsbekers, de landelijke amateurbeker en de Super Cup.

Verdediger
Husen (28) kwam het voorgaande seizoen over van Kozakken Boys en wist zich direct te verzekeren van een basisplaats bij ASWH. Tot op heden speelde de verdediger vijftig officiële wedstrijden voor de club. Momenteel zit hij in de ziekenboeg vanwege een rugblessure.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over ASWH