Volg ons
mohamad-mahmoed-quick-boys-lars-bosscha-aswh

Derde Divisie Zaterdag

ASWH weet ook Bosscha langer aan zich te binden

ASWH weet ook Bosscha langer aan zich te binden

ASWH heeft wederom het contract van een speler verlengd. Ditmaal werd er met Lars Bosscha een overeenstemming bereikt over het verlengen van zijn contract. De middenvelder tekende voor één seizoen bij in Hendrik-Ido-Ambacht.

Basisspeler

In de zomer van 2015 kwam Bosscha over van Capelle. In het shirt van ASWH speelde hij zich vrij snel in de basis. De middenvelder speelt ook dit seizoen in de Derde Divisie Zaterdag bijna alles in de ploeg van trainer Jack van den Berg. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ASWH bij Bosscha aangaf graag langer met hem door te willen gaan. Die wens had de voetballer zelf ook en zodoende werd er een akkoord bereikt over het verlengen van het contract.

Kern bij elkaar houden

Bosscha is zeker niet de eerste speler die zijn contract bij ASWH verlengde. Eerder werden David Almeida, Marvin Nootenboom, Stanley Husen, Peter de Lange en Peter Verhoeve namelijk al vastgelegd voor volgend seizoen. Daarmee slaagt ASWH er aardig in om de kern van de huidige selectie bij elkaar te houden.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag