donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagASWH-verdediger Altheer stopt per direct als voetballer

ASWH-verdediger Altheer stopt per direct als voetballer

Jeffrey Altheer heeft per direct afscheid genomen van ASWH. De verdediger besloot om te stoppen met voetballen, omdat hij zich op zijn maatschappelijke carrière wil richten. Altheer kwam afgelopen zomer over van Willem II.

Werken op zaterdag

Altheer gaf ASWH te kennen dat hij het voetballen niet langer meer kan combineren met zijn werkzaamheden. De voormalig profvoetballer kreeg een nieuwe functie aangeboden op zijn werk en besloot hier op in te gaan. Door zijn nieuwe functie is Altheer niet langer beschikbaar op zaterdag en dat zorgt voor problemen als voetballer van een ploeg uit de Derde Divisie Zaterdag. Daarop gaf Altheer het bestuur van ASWH te kennen dat hij zijn maatschappelijke carrière verkiest boven zijn voetballoopbaan.

Geen succes bij ASWH

ASWH lijfde Altheer afgelopen zomer in. De 29-jarige verdediger koos er voor om het profvoetbal te verlaten, zodat hij zich kon richten op zijn maatschappelijke carrière. Ook op hoog amateurniveau bleek de combinatie werk en voetbal echter te lastig. Een groot succes werd de samenwerking tussen ASWH en Altheer niet, want hij droeg slechts twee keer het shirt van de nummer twee van de Derde Divisie Zaterdag.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD