Volg ons
Jeffrey Altheer ASWH

Derde Divisie Zaterdag

ASWH-verdediger Altheer stopt per direct als voetballer

ASWH-verdediger Altheer stopt per direct als voetballer

Jeffrey Altheer heeft per direct afscheid genomen van ASWH. De verdediger besloot om te stoppen met voetballen, omdat hij zich op zijn maatschappelijke carrière wil richten. Altheer kwam afgelopen zomer over van Willem II.

Werken op zaterdag

Altheer gaf ASWH te kennen dat hij het voetballen niet langer meer kan combineren met zijn werkzaamheden. De voormalig profvoetballer kreeg een nieuwe functie aangeboden op zijn werk en besloot hier op in te gaan. Door zijn nieuwe functie is Altheer niet langer beschikbaar op zaterdag en dat zorgt voor problemen als voetballer van een ploeg uit de Derde Divisie Zaterdag. Daarop gaf Altheer het bestuur van ASWH te kennen dat hij zijn maatschappelijke carrière verkiest boven zijn voetballoopbaan.

Geen succes bij ASWH

ASWH lijfde Altheer afgelopen zomer in. De 29-jarige verdediger koos er voor om het profvoetbal te verlaten, zodat hij zich kon richten op zijn maatschappelijke carrière. Ook op hoog amateurniveau bleek de combinatie werk en voetbal echter te lastig. Een groot succes werd de samenwerking tussen ASWH en Altheer niet, want hij droeg slechts twee keer het shirt van de nummer twee van de Derde Divisie Zaterdag.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag