Volg ons

Derde Divisie

ASWH veilig na belangrijke zege op ODIN ’59, ONS Sneek verliest van DVS ’33

ASWH veilig na belangrijke zege op ODIN ’59, ONS Sneek verliest van DVS ’33

Onderin de Derde Divisie blijft het spannend. ASWH boekte een belangrijke zege op ODIN ’59, terwijl ONS Sneek dat naliet tegen DVS ’33: 2-3.

ONS Sneek had een mogelijk cruciale stap kunnen zetten bij een goed resultaat tegen DVS ’33, maar de Friezen verloren op eigen veld. De gasten uit Ermelo kwamen al na vijf minuten op voorsprong door een benutte strafschop van Maurice de Ruiter, verdiend door Daniel van Warven. DVS voetbalde voor de pauze makkelijk en kreeg goede kansen op meer treffers. Na ruim een half uur profiteerde Benjamin Roemeon van defensief geklungel achterin bij ONS en scoorde de 0-2. Het leek gezien de kansen wachten op de 0-3, maar het werd kort na rust 1-2 door Ale de Boer. Luttele minuten later leek het duel zelfs te kantelen toen Samir Merraki een vrije trap binnenschoot: 2-2. Twintig minuten voor tijd maakte Roemeon zijn tweede na een fraaie aanval van DVS: 2-3. In de slotfase waren wel goede kansen op meer treffers, maar het bleef 2-3.

ASWH pakte wel drie hele belangrijke punten tegen het stugge ODIN ’59. De toeschouwers moesten tot de tweede helft wachten op treffers, maar toen vielen ze ook als rijpe appelen. Na een klein uur opende Ahmed al Mahdi de score namens de Heemskerkers: 0-1. Een minuut later was het alweer gelijk na een benutte strafschop van ASWH-aanvaller Kyle Doesburg. Een kwartier voor tijd bracht Jesper van den Bosch de thuisploeg aan de leiding, waarna enkele minuten later Doesburg met zijn tweede het duel leek te beslissen: 3-1. Kort voor tijd maakte Milo Cremers nog wel de 3-2, maar de zege kwam niet meer in gevaar. Daardoor lijkt ASWH ‘veilig’.

Scheveningen won op bezoek bij Jong FC Twente met 1-3.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie