Volg ons

Hoofdklasse

ASWH trekt Halsteren-linksback Ellas Meijer aan

ASWH trekt Halsteren-linksback Ellas Meijer aan

ASWH heeft zich voor volgend seizoen versterkt met Halsteren-linksback Ellas Meijer. De 23-jarige vleugelverdediger is aan zijn vijfde seizoen bezig bij de zondaghoofdklasser.

Eerder speelde Meijer voor Alliance en RBC Roosendaal. ,,De gedreven vleugelverdediger was op zoek naar een nieuwe uitdaging, liefst op een hoger niveau. De TC van ASWH biedt hem die kans graag en ziet in hem welkome versterking voor het defensieve deel van de selectie. Meijer komt in Hendrik-Ido-Ambacht een aantal oude bekenden tegen, waaronder zijn huidige ploeggenoot Thomas Marijnissen”, is te lezen op de clubsite van ASWH. Het is nog onduidelijk op welk niveau ASWH volgend seizoen actief is.

,,ASWH zag ik als een buitenkansje. Mijn ambitie is het om zo hoog mogelijk te voetballen, daarom grijp ik deze mogelijkheid met beide handen aan. Uit de gesprekken sprak vertrouwen, ASWH lijkt me een mooie club”, zegt Meijer tegenover BN/De Stem.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Hoofdklasse